Partnerlink - Erotisch Spel

Afbeelding van het spel Partnerlink - Erotisch Spel
Thumbnail van een extra afbeelding van het spel Partnerlink - Erotisch Spel
Thumbnail van een extra afbeelding van het spel Partnerlink - Erotisch Spel

Informatie over Partnerlink - Erotisch Spel

Speleigenschappen

Spelsoort
Aanbevolen leeftijd
Aantal spelers
Speeltijd
In de doos
Als je denkt dat jullie alles van elkaar weten, is dit het perfecte spel. Elke keer als jullie dit erotische rollenspel spelen, ontdek je nieuwe verlangens van elkaar en breng je ze samen in werkelijkheid. Dankzij een reeks "blind dates" met je eigen partner worden jullie stoutste dromen werkelijkheid….. Voor het spel in alle hevigheid gaat beginnen, kies je samen een van de zes categorieën van Partnerlink. Als je samen deze spannende beslissing hebt genomen, nodigt een van jullie de ander uit met een Starter Kaart. De ander reageert op deze uitdaging met een Fantasy Kaart zodat de ander weet welke opdracht uit het boekje vandaag aan de beurt is. Een aantal opdrachten vereisen voorspel om in de stemming te komen. Soms hebben jullie wat tijd nodig om bijvoorbeeld een liefdesboodschap te schrijven. Of zelfs om attributen te verzamelen of te kopen. Na dit opwindende voorspel kan het echte werk beginnen. Laat jullie fantasie de vrije loop en geniet. 18+ PartnerLink is een doe-spel voor twee geliefden boven de 18 jaar. De doos bevat twee boeken met opwindende erotische rollensituaties en bijbehorende opdrachtkaarten. Het ene boekje is voor hem, het andere voor haar. Beide partners kiezen via een kaartsysteem een bepaalde scenario, waarbij ze straks een bepaalde rol zullen spelen in een of ander erotisch avontuur, gaande van romance, femme fatale, hot lips, leather & lace, adventure, showtime, crazy love en macho man opdrachten. De man mag niet in het boekje van de vrouw kijken en de vrouw mag ook niet het scenario nalezen in het boekje bestemd voor de man.

Afmetingen & Maten

Afmetingen verpakking
28,1 x 19,2 x 7,6 cm (lxbxh)
Gewicht
0,7 kg

Productinformatie

Uitgever
EAN
5411370701018
Artikelnummer
69000
Materiaal
Kunststof
Meimaand, reviewmaand! Maak kans op Clever.

WINACTIE

Meimaand, reviewmaand! Beoordeel Partnerlink - Erotisch Spel en je andere favoriete spellen en maak kans op een van de Clever spellen naar keuze. Begin juni kiezen we uit alle beoordelingen in mei een willekeurige winnaar.

Partnerlink - Erotisch Spel kopen

(Tijdelijk) niet meer leverbaar

Hoe werkt Partnerlink - Erotisch Spel?

Partnerlink is een uniek communicatie en liefdesspel voor jou en je partner. Aan de hand van spannende opdrachten ontdekken jullie nieuwe manieren om elkaar ultiem te verwennen. Zo worden je stoutste dromen werkelijkheid.

Gesprekken over Partnerlink - Erotisch Spel

Er wordt nog niet gesproken over dit spel. Start het eerste gesprek. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over de strategie van het spel of over de spelregels. Je kunt openbare gesprekken starten, maar ook gesprekken met enkel (een aantal van) je medespelers.
Start een nieuw gesprek

Reviews over Partnerlink - Erotisch Spel

Wees de eerste die Partnerlink - Erotisch Spel beoordeelt.
Log in of maak een gratis account aan en laat andere spellenliefhebbers weten wat je van dit spel vindt.

Beoordeel Partnerlink - Erotisch Spel

Totaal

Welke totaalscore geef jij voor Partnerlink - Erotisch Spel?

Voorbereiding

Hoelang duurt het om het spel klaar te leggen?

Geluk

Hoeveel geluk heb je nodig om dit spelletje te kunnen winnen?

Het blijft leuk

Blijft dit spel ook na meerdere potjes leuk om te spelen?

Geduld

Hoelang moet je soms op je beurt wachten?

Uitdaging

Hoeveel uitdaging biedt dit spelletje?

Review

Log in of maak een gratis account aan en laat andere spellenliefhebbers weten wat je van Partnerlink - Erotisch Spel vindt.

Mijn beurt