Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.

Afbeelding van het spel Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.
Thumbnail van een extra afbeelding van het spel Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.

Informatie over Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.

Speleigenschappen

Doelgroep
Aanbevolen leeftijd
Aantal spelers

Productinformatie

EAN
7434809592573
Meimaand, reviewmaand! Maak kans op Clever.

WINACTIE

Meimaand, reviewmaand! Beoordeel Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie. en je andere favoriete spellen en maak kans op een van de Clever spellen naar keuze. Begin juni kiezen we uit alle beoordelingen in mei een willekeurige winnaar.

Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie. kopen

(Tijdelijk) niet meer leverbaar

Hoe werkt Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.?

Openhartig Memories geeft u een prachtige gelegenheid om stil te staan bij het leven van uw vader, moeder, opa, oma, kinderen, vrienden of andere dierbaren. Je denkt elkaar te kennen? Vaak ken je maar een klein stukje van de geschiedenis van je familielid of vriend. Maar met een kaartspel als Openhartig Memories komen er nog heel veel dingen naar boven die je vast nog niet van elkaar weet. Heerlijk om elkaar op een ongedwongen, speelse manier beter te leren kennen. De vragen in dit spel gaan over de tijd waarin we nu leven, en de tijd waarin de spelers van het spel opgroeide.
toon meer

Gesprekken over Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.

Er wordt nog niet gesproken over dit spel. Start het eerste gesprek. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over de strategie van het spel of over de spelregels. Je kunt openbare gesprekken starten, maar ook gesprekken met enkel (een aantal van) je medespelers.
Start een nieuw gesprek

Reviews over Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.

Wees de eerste die Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie. beoordeelt.
Log in of maak een gratis account aan en laat andere spellenliefhebbers weten wat je van dit spel vindt.

Beoordeel Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.

Totaal

Welke totaalscore geef jij voor Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie.?

Voorbereiding

Hoelang duurt het om het spel klaar te leggen?

Geluk

Hoeveel geluk heb je nodig om dit spelletje te kunnen winnen?

Het blijft leuk

Blijft dit spel ook na meerdere potjes leuk om te spelen?

Geduld

Hoelang moet je soms op je beurt wachten?

Uitdaging

Hoeveel uitdaging biedt dit spelletje?

Review

Log in of maak een gratis account aan en laat andere spellenliefhebbers weten wat je van Openhartige memories. Kostbare herinneringen in een kaartspel. Ideaal om in gesprek te blijven met mensen met dementie. vindt.

Mijn beurt