Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.

Afbeelding van het spel Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.
Thumbnail van een extra afbeelding van het spel Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.
Thumbnail van een extra afbeelding van het spel Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.

Informatie over Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.

Productinformatie

EAN
7434810436439
Meimaand, reviewmaand! Maak kans op Clever.

WINACTIE

Meimaand, reviewmaand! Beoordeel Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden. en je andere favoriete spellen en maak kans op een van de Clever spellen naar keuze. Begin juni kiezen we uit alle beoordelingen in mei een willekeurige winnaar.

Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden. kopen

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Hoe werkt Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.?

Openhartig Bijzonder is speciaal gemaakt voor én door bijzondere mensen met een beperking. Mooie gesprekken, beginnen met duidelijke vragen
Op speelse wijze inspireren de gesprekskaarten ‘Openhartig’ zowel kinderen en volwassenen om zichzelf en elkaar beter te leren kennen.
Net als voor iedereen, is het voor mensen met een verstandelijke beperking best spannend contact te maken.
Onduidelijke vragen met soms een dubbele betekenis maken dat nog moeilijker.
In dit spel zitten daarom alleen maar hele duidelijke vragen en opdrachten, in duidelijke taal.
toon meer

Gesprekken over Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.

Er wordt nog niet gesproken over dit spel. Start het eerste gesprek. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over de strategie van het spel of over de spelregels. Je kunt openbare gesprekken starten, maar ook gesprekken met enkel (een aantal van) je medespelers.
Start een nieuw gesprek

Reviews over Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.

Wees de eerste die Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden. beoordeelt.
Log in of maak een gratis account aan en laat andere spellenliefhebbers weten wat je van dit spel vindt.

Beoordeel Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.

Totaal

Welke totaalscore geef jij voor Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden.?

Voorbereiding

Hoelang duurt het om het spel klaar te leggen?

Geluk

Hoeveel geluk heb je nodig om dit spelletje te kunnen winnen?

Het blijft leuk

Blijft dit spel ook na meerdere potjes leuk om te spelen?

Geduld

Hoelang moet je soms op je beurt wachten?

Uitdaging

Hoeveel uitdaging biedt dit spelletje?

Review

Log in of maak een gratis account aan en laat andere spellenliefhebbers weten wat je van Openhartig Bijzonder - Vrolijk Kaartspel - Voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie en vrienden. vindt.

Mijn beurt